Workshops

Op zoek naar een originele, leuke, actieve en creatieve activiteit? Denk eens aan een Graffiti Workshop, zeer geschikt voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes, familiedagen, scholen, jongerencentrums, enzovoort. Binnen de Graffiti Workshop krijg je de mogelijkheid kennis te maken het ontstaan van Graffiti, hoe je een Graffiti opzet en het daadwerkelijk spuiten van je eigen Graffiti. Ook kan ervoor gekozen worden om in teamverband Graffiti te spuiten. De standaard workshop is te boeken vanaf zes personen en duurt ongeveer drie uur. Mocht de standaard workshop niet passen binnen uw behoeften kan er altijd gekeken worden naar een workshop op maat. Neem hiervoor gerust contact op met info@123Graffiti.nl of bel 0654238939. Ook als u meer informatie zou willen over een workshop of voor boekingen.

De opzet van de standaard workshop ziet er zo uit;

1. Start met korte uitleg over graffiti, wat is het? Waar komt het vandaan? Welke technieken zijn er? enz.
2. Daarna gaat u zelf brainstormen over het eigen graffiti ontwerp en dit op papier vormgeven. Hiervoor worden alle tekenmaterialen zoals papier, potlood, voorbeeldmaterialen, etc. meegenomen.
3. Tot slot wordt het ontwerp daadwerkelijk met spuitbussen gemaakt. Daarbij worden verschillende technieken gebruikt en helpen en denken wij met u mee om tot een geweldig eindresultaat te komen. Aan het einde van de workshop zullen wij bij alle deelnemers, die dat wensen, helpen om het schilderij af te maken zodat u met een geweldig schilderij naar huis gaat.

Kosten standaard workshop;

€18,- p.p. 

In de standaard prijs zitten alle materialen zoals spuitbussen, mondkapjes, handschoenen, tekenmaterialen. De prijs is excl. materiaal om op te spuiten en een locatie.

€21,50 p.p.

Incl. een lakboardplaat van 60cmx80cm om op te spuiten, prijs excl. locatie.

€24,50 p.p.

Incl. gespannen katoenen canvas schildersdoek 60cmx80cm. Geeft het mooiste resultaat voor het werken met spuitbussen, een echte aanrader, prijs excl. locatie.

Voor de locatie is het van belang rekening te houden met de verfstof die vrij komt. Deze stof hecht niet! Het is het handigst om de schilderijen op de grond te leggen met een stuk zeil eronder. Zodat er geen verf op de vloer komt. De verf gaat niet uit de kleren. In de meeste gevallen komt er ook geen verf in de kleren, dit kunnen wij alleen niet garanderen, maar voor het geval dat is oude kledij een aanrader.

Verder wordt er nog een kleine reiskosten vergoeding gerekend voor het rijden naar de locatie. De reiskosten zijn als volgt opgebouwd; voor een afstand tussen de 0-10km €5,-, tussen de 10-20km €10,-, tussen de 20-30km €15,- enz. Dit wordt berekend vanaf dorp Langenboom (NB). 

Voor meer informatie en boekingen mail info@123Graffiti.nl of bel 0654238939.

 

TIP: Een kinderfeestje? Denk eens aan een graffiti workshop. Voor de jarige(n) nemen wij altijd een leuk en passend cadeau mee. Mocht u de kosten te hoog vinden, geef het kinderfeestje dan bijvoorbeeld met twee kinderen zodat u de kosten kunt splitsen.

Graffiti Workshops